25.yıl şenliği hazırlıkları istanbulda başladı.Dernek yönetimi toplanarak yapılacak işlerle ilgili çalışmalar yapıldı.Şenlik yerindeki organizasyonda görevlendirmeler yapıldı.Şenlikten bir hafta önce köye giden arkadaşlarımızı şenlik yerinin sahnenin düzenlenmesini bayrak ve afişlerin asılmasını yaptılar.Muhtarlarımızda bizleri yanlız bırakmadı organizede görev alan arkadaşlarımıza ve muhtarlarımıza teşekkür ederiz.
25.yıl Afişleri bilbordlar ve davetiyeler hazırlandı.Gerekli yerlere gönderildi.Suşehri ve imranlıda bilbordalarda yerlerini aldı.
Ayrıca şenlikten bir gün önce suşehri ve imranlı belediyesi şenlik alanında ilaçlama yaptılar.Belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz.
Şenlik yerimiz sabah saatlarında gelen misafirlerin yoğun katılımı ile dolmaya başladı.Suşehri ve İmranlı ilçelerinden ve köylerinden şenliğimize akın akın geldiler.
Dernek gençlik kolları başkanımız Enes Çelebi Yeni kurumsal kimlik ve logo değişikliğine giden derneğin hikayesini izleyicilerle paylaştı,P ve D harfleri polatderesini temsil eden iki tarafında bulunan kızıldağ ve kösedağına yaslanan vadi içinde akan suları ve altı adet yıldızında polatderesini teşkil eden köylerden müteşekkil logo olduğunu anlattı.
Dernek başkanımız Bülent Çoşkun ve yönetim kurulu sahnede yerini aldı .Başkan yaptığı konuşmada bu şenliklerde buğüne gelinceua kadar hizmet edenlere .uzaktan ve yakından gelip bizleri yanlız bırakmadıkları ve destek verdikleri için herkese teşekkür ediyoruz dedi.
Şenlik proğramımız istiklal marşı ve saygı duruşu ile başladı.Sahneye ilk olarak yöremiz sanatcılarından Şinasi Can sahne aldı söylediği türkülerle ve horonlarla seyircileri çoşturdu.
Davul zurna ekibi çaldığı müzükler bostancık folklor ekibi sergilediği horonlarla izleyenlerden tam not aldı.
Daha sonra sahneye kendi öz evladımız vadinin prensi Ercan bayraklı Sahne aldı .birbirinden güzel türkülerle dinleyenleri mest etti.Söylediği horonlarla gençleri çoşturdu.
Şenliğimizin sunuculuğunu Feyyaz Yalçın kardeşimiz yaptığı programda parotol konuşlamalarına geçildi.İlk önce Suşehri derneği kurucu başkanı İsmail Karabiber söz aldı.
Daha sonra imranlı belediye başkanı ali ürek selamlama konuşmasını yaptı.Her zaman sizinle birlikteyiz dedi.
Suşehri belediye başkanı Ahmet Ayhan Kayaoğlu söz aldı selamlama konuşmalarını yaptılar.Şenliklere katılanlara teşekkiür etti.
Daha sonra Sivas belediye başkanı Adem uzun söz aldı ilk defa katıldım şenliğinize ama yirmi beşinci şenliğinizi yaptığınız için de dernek yönetimlerini ve sahip çıktığınız için sizleride tebrik ediyorum dedi.
Daha sonra suşehri kaymakamı Mahmut Fazıl Yıldız konuşmasını yaptı.Sayın kaymakamımız da ilk defa katıldığı şenliğin devamlı yapılmasını ve gerekli desteğin verileceğini söyledi.
Sanheye ilk defa bizimle olan Gamze Çoşkun sahne aldı.Çaldığı bağlama ile seyirciden tam not aldı.söylediği türkü ve horonlarla seyirciyi çoşturdu.
Daha sonra sahneye vadinin güçlü sesi Recep Dönmez Sahne aldı .birbirinden güzel türkülerle dinleyenleri mest etti.Söylediği horonlarla gençleri çoşturdu.
Şenlik yerinde protokol ve misafirlerimize yemek ikramı yapan Mevlüt ustaya ve ekibinede teşekkür ederiz.
Şenlik proğramımız biribirinden değerli hediyelerin dağıtıldığı çekiliş sonucu sona erdi.
Şenliğimize katılanlara teşekkür ediyor seneye tekrar buluşmak dileklerimizle hoşcakalın diyoruz.Allaha emanet olunuz...