• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/PolatderesiKulturYardimlasmaDernegi/
  • www.twitter.com

2013 KURBAN BAYRAMLAŞMASI ÇOŞKULU GEÇTİ

2013  KURBAN  BAYRAMLAŞMASI  DERNEKTE  YAPILDI

 

Kurban Bayramlaşması dernek merkezinde büyük bir çoşku ve katılım ile yapıldı,

Dernek lokalinde yapılan bayramlaşmaya çok sayıda üyelerimiz,Pendik Belediye başkan yardımcısı Cevat Yaman ,İl genel meclisi üyesi Erhan Karataş,Ak Parti belediye başkan aday adayı Tarık Ziyansız,meclis üyesi Yüksel Palut, Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyesi Abdullah Tarakcı,Suşehri dernek başkanı Mustafa Yılmaz,İş adamlarımız İrfan Göz,Muzaffer Kaya eski dernek başkanlarımız  ve iş adamlarımız katıldı.

 

Yöremizin hocalarından Cemalettin Dursun tarafından kuranı kerim okundu ve  dua yapıldı.Dernek başkanı Köksal Yılmaz selamlama konuşmasında dernek inşaatı  hakkında kısa bilgiler verdi.Dernek inşaatını bir sene içinde bitirilme sözü verildiğini çok kısa zamanda Açılışını yaparak siz değerli üyelerin hizmetine açacağız dedi. Ayrıca dernek üyelerinin aidat ve bağışlarının en kısa zamanda ödemelerini rica etti.Üyelerin üzerinde 197,000 tl borç oduğunu hatırlattı.Ama biz inanıyoruz ki siz değerli üyelerimiz her zaman bizlerin yanında olacaksınız ve hep beraber bu işin üstesinden geleceğiz dedi.Derneğe yardım yapan sponsorları tek tek okuyarak teşekkür etti.

 

Pendik belediye Başkan yardımcısı Cevat yaman  selamlama konuşması yaparak kurbanın öneminden, birlik ve beraberlikten bahsederek ,hac vazifesini ifa etmek üzere mekkede olan belediye başkanımız Y.Kenan Şahinin herkese selamını getirdiğini ve  bayramlarını kutladığını iletti.

Suşehri derneği başkanı Mustafa Yılmaz da tüm Polat derelilerin bayramını kutladı ve iki hafta sonra yapılacak Suşehri derneği seçimlerine üyeleri davet etti.

İşadamımız irfan Göz beyde Polat deresi derneğini takdir ettiğini ve güzel hizmetler Yapan birlik ve beraberlik sağlayan güzel işler yapan bir dernek olduğunu söyledi.

 

Daha sonra eski dernek başkanı Mahmut Yalçın  ve Satılmış Sezgin söz alarak tüm üyelerin derneğe sahip çıkmasını aidat ve bağışlarını ödemelerini rica etti.Biz kimseyi ihrac etmek istemiyoruz.Ama dernek üyelerin  yardımı ile ayakta durmak zorundadır,derneğimize sahip çıkmalıyız dediler.

 

Kurban derilerini derneğe bağışlayarak  katkı sağlayan tüm duyarlı üyelerimize teşekkür eder,Cenabı Allahtan hayırlarını kabul etmesini niyaz ediyoruz.

 

Bayramlaşmada dernek inşaatı için yapılan yardım kampanyasında üyeler dağıtılan zarflara yardımlarını  koyarak büyük bir kadirşinaslık örneği gösterdiler.

 

Daha sonra ikram ve bayramlaşmaya geçildi.Polat deresi yaşlılarının elleri öpüldü hayır duaları alındı.

Huzur, birlik ve beraberlik temennisi ile nice bayramlara yeni dernek binasında kavuşmak temennisi ile bayramlaşma sona erdi...

 

Haber:celalettin keskin

Fotoğtaflar:cemalettin olgun
Bayramlaşma resimlerine foto galeriden ulaşabilirsiniz


 



2291 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın